Ik wil reserveren

Wij zijn op maandag, dinsdag en
woensdag in overleg met u open
voor groepen. Wij bespreken dit
graag met u! Tel 06 2425 1419.

Laser Quest Hengelo

Arrangement met Laser Quest Hengelo: Al jaren een succesvolle start voor een gezellig avondje uit. Een echte aanrader voor een vrijgezellenavond of als begin van een avond stappen met vrienden.

Start de avond eens op een andere manier. Stap even buiten de werkelijkheid. De dagelijkse drukte even laten vervagen, even laten vervangen door een plezierig soort spanning. Dat is de sensationele wereld van LaserQuest, een plek waar fantasieën en technologische wonderen samengaan in een fascinerend spel. LaserQuest Hengelo is slechts een paar honderd meter bij ons vandaan en dus een ideale plek om jullie avondje uit te starten.

 http://www.laserquesthengelo.nl/

Na deze ontspannende inspanning, ga je de rest van deze avond lekker barbecueën. Dat is gezellig en bij Ziësta echt onbeperkt. Óók in tijd en dat is toch wel heel belangrijk. Een avondje Ziësta is dan ook echt een hele avond uit! Onbeperkt barbecueën wil zeggen dat je al snel heel wat uurtjes achter en aan de barbecue zit en dat is wel zo plezierig. Heel wat uurtjes, waarbij je ook nog eens volop de gelegenheid hebt om met iedereen die mee gaat eens gezellig en vooral informeel bij te praten.

Er zijn diverse mogelijkheden in combinatie met Laser Quest en dat momenteel zelfs op alle dagen van de week. Neem rustig even contact met ons op om te informeren wat in jullie geval de leukste invulling zal zijn.

Laatste Twitter nieuws

Meer conversaties